Email Marketing


Email Marketing

Email marketing je i dalje jedan od najpoželjnijih marketinških alata koji daju najbolje rezultate. Postoje brojne koristi od implementacije email marketinških kampanja, počev od činjenice da svi klijenti svakodnevno koriste i proveravaju svoju poštu do toga da email marketing ima trostruko više konverzija od samih objava na društvenim mrežama. Osim toga, email marketing je mnogo pristupačniji i može veoma brzo biti potpuno automatizovan. Pomoći ćemo vam da izmerite svoje rezultate tako da možete precizno da pratite kako koje taktike funkcionišu. Naime, email marketing je odličan način za podizanje svesti o brendu i izgradnju kredibiliteta.

Neke od prednosti email marketinga:

Potpuna automatizacija

Lako merenje rezultata

Visoka konverzija

Lako za implementaciju

Visok ROI (povratak investiranog novca)

ZAKAŽITE BESPLATNU KONSULTACIJU

Alternative Text

Budite u svakom trenutku u kontaktu sa svojim potrošačima

Postoji dosta načina za uspešno vođenje email marketinga

Podelite vesti koje se tiču vašeg poslovanja sa vašim kolegama

Napravite i započnite informativni bilten kako bi svi vaši zaposleni bili u informisani o svim novinama i vestima u vašoj kompaniji.

Pošaljite svojim vernim klijentima kupone lojalnosti

Popusti su najbolji način da napravite svoju bazu vernih klijenta i da privučete nove klijente. Email marketing je najbolji način da dobijete pristup širokoj mreži potencijalnih klijenta.

Podignite svest o svom brendu

Kada potencijalni potrošači vide ime vaše firme svakodnevno u svom sandučetu, zapamtiće ga i počeće da povezuju ime vašeg brenda sa online ili klasičnim prodavnicama.

Povećajte svoje prihode

Više od 59% marketara tvrdi da je email marketing najefikasnija strategija za povećanje prihoda u kratkom roku. Email poruke dobrodošlice mogu da vam pomognu da steknete 320% više zarade od ostalih promotivnih strategija.

CENOVNIK

Izaberite svoj paket
Bez skrivenih troškova!


Imamo tri različita paketa za koje možete da se opredelite za mesečno plaćanje ili za plaćanje na godišnjem nivou. U svakom trenutku možete da otkažete pretplatu sa svog naloga.

OSNOVNI PLAN

od

POZVATI0

E-mail Integracija
Profesionalni dizajn
Efektivni sadržaj
i više...


Kontaktirajte nas radi besplatne konsultacije oko email marketinga

Naš plan uključuje sledeće usluge:

Web sajt Integraciju

Svaki paket dolazi sa integracijom liste na vašem sajtu.

Dizajn biltena

Naši dizajneri će kreirati vizuelno primamljiv i profesionalan email.

Šablon za sve uređaje

Naši programeri će se postarati da email izgleda jednako dobro na svim uređajima.

Pisanje sadržaja

Naš tim iskusnih pisaca će kreirati efektivne email sadržaje.

FAQ

Često postavljana pitanja


Imate pitanja? Imamo sve odgovore spremne. Ukoliko imate drugih pitanja, pošaljite nam email.

Kako će se meriti uspeh moje kampanje?

Postoje različite metrike koje uzimamo u obzir prilikom merenja uspeha kampanja naših klijenata. Analiziramo niz konstantnih metrika koristeći specijalne alate za praćenje kako bismo dobili najpreciznije rezultate. Sve to nam daje bolji pregled o uspešnosti kampanje.

Koje metrike su uključene u izveštaje?

Naši izveštaji o email marketing kampanjama pružaju određen broj bitnih podataka koji mere uspeh email marketing kampanje, uključujući i datum slanja, broj otvorenih email poruka, broj klikova na linkovima, prosleđenu email poštu, stopu klikova (CTR), ukupne klikove, jedinstvene klikove, impresije i još dosta toga.

Da li nudite usluge pisanja email poruka?

Ukoliko želite da šaljete duže email poruke u sklopu svoje email marketinške kampanje radi bolje konverzije, nudimo i uslugu pisanja sadržaja za duže mejlove. Posetite našu stranicu za pisanje sadržaja i tekstova kako bi saznali više o ovoj usluzi.

Da li možete da sačuvate arhivu mojih biltena?

Da. Možete i da sačuvate sve biltene kao i predloge za buduću upotrebu istih.

Da li mi je potreban web sajt za email servis?

Iako ne morate da imate web stranicu za vođenje email marketinških kampanja, mnogo su učinkovitije u koordinaciji sa web stranicom. Naše usluge izrade web sajtova su veoma pristupačne ukoliko vam je potrebna nova web stranica za vaše malo poslovanje.

Da li su mi potrebne dodatne aplikacije za email kampanju?

Ne, nisu vam potrebni dodatni programi kako biste iskoristili sve prednosti kampanja email marketinga. Sve što vam je potrebno je internet veza, email nalog i ažurirana verzija bilo kog popularnog pretraživača kao što je Chrome, Opera, Firefox ili drugih.

Email marketinške usluge


Saznajte zašto mnogi još uvek koriste email marketing kao glavni izvor prihoda!


kontaktirajte nas!