O Nama


Alternative TextAlternative TextAlternative TextAlternative TextAlternative TextAlternative Text

Ko je pixel media doo?

Upoznajte agenciju Pixel Media


Pixel Media je digitalna marketinška agencija sa fokusom na dizajn i razvoj web stranica sa visokom stopom konverzije, koji prate načela modernog dizajna i najviše standarde korisničkog iskustva. Osnova našeg tima počela je sa radom 2003. godine. Od tada smo pomogli mnogim malim i srednjim preduzećima da izgrade i prezentuju svoj brend na internetu. Naš lokalni, talentovani tim dizajnera, programera i marketing stručnjaka garantuje najviši stepen kvaliteta vaše web stranice i nesmetanu komunikaciju između tima i klijenata. Naš posvećen tim će se postarati da vaša web stranica predstavi najbolje aspekte vaše kompanije. Zakažite besplatnu konsultaciju i upoznajte naš posvećen, talentovani tim koji će biti vaš partner na putu do uspeha.

Alternative Text

godina iskustva

miliona ad spend

miliona akvizicija

saradnika

Vizija, Misija i Ključne vrednosti

Svaki klijent i njegove potrebe su jedinstvene, ali naša rešenja i usluge za svakog klijenta moraju biti troškovno efikasna, učinkovita, a rezultati transparentni. To je naša stalna misija.

Integritet

Kvalitet usluga, nadahnute ideje, inovativnost i integritet je ono iz čega stojimo kako bi omogućili preduzetnicima da stvore moderan brend.

Najviši standardi

Svojim klijentima pružamo uzbudljiva inovativna rešenja za razvoj svog poslovanja po najvišim standardima kroz savremene tehnike internet poslovanja.

Profesionalni tim

Naš tim se sastoji od talentovanih stručnjaka iz mnogo područja savremene informacione tehnologije koji nam omogućuju zadovoljenje specifičnih zahteva agencije.

Kreativna rešenja

Nudimo inovativna kreativna rešenja za razvoj poslovanja naših klijenata kako bi postali konkurentniji na tržištu, razvili svoj brend i izdvojili se od kompanija istog tipa.

Testimonials

Klijenti o nama


Alternative Text

I met Igor several years ago in the affiliate marketing world. I can assure that he has had high-quality training, years of experience, and he would be a huge asset to any company looking to improve their digital marketing strategies.

Charles NGO
Alternative Text

I have worked with Igor for several successful years now and I hope there are many more to come. From the delivery of high quality and very targeted traffic, to regular communication and quick action, we have always been able to work very closely together to optimise what is running and ensure we fully maximised performance… to the benefit of both of our companies.

Chris Georghiou • DPLads.com

Zakažite sastanak!

​Da li želite besplatne konsulatcije?


kontaktirajte nas