Pročitajte zašto vam je potreban moderan poslovni web sajt u 2019!

Kako  se sve više kupovina odvija preko Interneta, ni jedan ozbiljan posao ne bi trebao da bude bez modernog web sajta, ukoliko žele da ostanu kompetativni na tržištu. Ukoliko imate web sajt starije izrade, neće vam biti od neke velike koristi. Web sajt mora da ima moderan dizajn, da se redovno ažurira, da bude optimizovan za relevantne ključne reči i da sadrži dovoljno sadržaja kako bi svojim posetiocima dali sve potrebne informacije. Dosta preduzetnika koji vode mala poslovanja imaju odbojnost prema ulaganju u online oglašavanje i izradu sajtova. Ni sami nisu svesni da to nije trošak već ulaganje u posao i da će im se višestruko vratiti.

Prema našim istraživanjima, 86% osoba kada im je potrebna neka usluga, prvo što urade je da urade pretragu na Internetu. Stoga, web sajt koji lepo može da lepo predstavi čime se sve  bavite i kakve usluge i proizvode nudite, i to više nije luksuz već potreba. Dakle, nije bitno da li svoje usluge pružate na lokalnom ili svetskom tržištu, savremen web sajt je danas postao apsolutna potreba.

U ovom članku ćemo podeliti sa vama par razloga zbog čega je sve potrebno da uložite u svoj novi poslovni web sajt ili da ažurirate postojeći kako ne biste zaostajali sa svojom konkurencijom.

Čini vas kompetitivnijm

Postoji velika šansa da vaši konkurenti već imaju veoma izraženo internet prisustvo. To uključuje internet oglašavanje, vođenje društvenih mreža kao i moderan web sajt.

Kao što sam već pomenula, ukoliko imate star web sajt koji nije ažuriran već dosta vremena, potencijalni klijenti će razmisliti dva puta pre nego što vas kontaktiraju.

Možda će pomisliti da niste više u poslu s obzirom da ne ulažete u internet promovisanje i izgradnju vašeg brenda. Takođe, možda pomisle i da nemate dovoljno posla i ne zarađujete dovoljno kako biste uložili u izgradnju web sajta.

Zbog ovakvih pretpostavki verovatno će se obratiti vašim konkurentima koji možda pružaju usluge manjeg kvaliteta samo zbog modernog sajta.

Izrada web sajta ne mora da iziskuje mnogo novca. Naša agencija za digitalni marketing Pixel Media nudi usluge izrade web sajtova po jako povoljnim cenama koje svako malo preduzeće može sebi da priušti.

Imaćete više kredibiliteta

Više od polovine vaših potencijalnih klijenata će pretpostaviti i očekivati od vas da imate web sajt. Čak iako je neko došao do vas preko preporuke, pre nego što vas kontaktira, proveriće vaš sajt na Internetu kao bi došao do informacija o vašim uslugama ili proizvodima koji ga zanimaju. Neki će na osnovu tog iskustva odlučiti da li da vas posete, dakle samo na osnovu vaše internet prezentacije.

Najveći broj njih će pretraživati preko pametnih telefona, zbog čega je responzivni web sajt i više nego potreba, a isto važi i za redovno ažuriranje društvenih mreža.

Poboljšaćete svoju poziciju na pretraživačima

Najveće koristi od novog web sajta ćete imati kod boljeg pozicioniranja na pretraživačima, zato što se stari sajtovi i oni koji se ne ažuriraju sve vreme veoma teško rangiraju. Moderan web sajt mora da bude responzivan, da se brzo učitavaju stranice, da bude dobro optimizovan od strane SEO stručnjaka sa meta opisima i optimizovanim fotografijama, kako biste postali konkurentniji i još bolji od drugih kompanija iz vaše branše. Ukoliko imate i dalje star web sajt, šanse za dobru poziciju na Google-u su vam baš nikakve.

Dakle, ukoliko želite da dođete do novih klijenata i da ostanete u poslu, na izradu novog i modernog web sajta ne gledajte kao na trošak već na ulaganje u posao i projekat koji će vam se višestruko isplatiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Da li ste spremni da zakoračite u digital?